• Športi

  Archery_01

  Lokostrelstvo

  Lokostrelski klub Postojna je eden bolj prepoznavnih pri nas. Nekaj odličnih tekmovalcev in vrhunskih rezultatov je prišlo prav iz postojnskega kluba.
  Youth Hostel Proteus organizira 3 krat tedensko možnost uporabe lokostrelskega poligona ( 18.00 in 20.00 uro) v spremstvu licenciranega trenerja. Vse starosti in stopnje izkušenj ste vabljeni.
  Oprema je zagotovljena. Več informacij na recepciji.

  AirRifle

  Streljanje z zračno puško

  Strelski klub Postojna se lahko pohvali z dobitnikom olimpijske medalje in kar nekaj drugih prepoznavnih dosežkov v svetu streljanja. Njihova šola je ena izmed najboljših v okolici.
  Vadbeno strelišče se nahaja v kletnih prostorih hostla in naši gostje imajo privilegij uporabe le tega ob določenih urah.
  Štirikrat tedensko med 18.00. in 19.30 uro je strelišče rezervirano za goste hostla. Usposobljena oseba je vedno prisotna ob že omenjenih urah, tako, da se boste lahko naučili tudi pravilnih tehnik streljanja. (Vsa oprema je na voljo)

  Tenis

  Tenis

  Dve peščeni teniška igrišči se nahajata v Športnem parku Postojna, le 50 metrov od hostla. Rezervacije so obvezne ter se lahko uredijo na recepciji (odvisno od razpoložljivosti). So v obliki nalepk, ki ji je potrebno prilepiti na proste termine razporeda ob teniškem igrišču. Cena ene ure uporabe igrišča je 4€. Osnovno opremo si lahko sposodite na recepciji.

  Cycling

  Kolesarstvo

  Youth Hostel Proteus nudi polno podporo za vse ljubitelje kolesarjenja, ne glede na to, koliko izkušenj v tej panogi imate.
  Storitve, ki jih nudimo:
  Izposoja koles, servis, kolesarski vodniki, zemljevidi kolesarskih stez, kolesarnica, itd …

  Advanture Park

  Pustolovski park Postojna

  Ponuja edinstven, prvinski in vznemirljiv sprehod med gozdnimi krošnjami kjer boste preizkušali svojo iznajdljivost, pustolovski duh in doživeli prav poseben dan. Vse mlade in mlade po srcu čaka gozdna avantura, ki jo sestavljajo mostovi, lestve, mreže, vrvi, žice … preko katerih se boste povzpeli ali pa kar zapeljali z ene dogodivščine na drugo. Z malce vzpodbude boste prav vsi ne glede na starost in telesno pripravljenost lahko premagali 78 različnih zabavnih preprek, ki se na velikem področju, namenjenemu aktivnemu preživljanju prostega časa, srečevanju, igranju in druženju nahajajo v neposredni bližini Postojnske jame.

  Bear Watching

  Ogled medveda v njegovem naravnem okolju

  Slovenija je ena redkih držav v Evropi, kjer medvedi še vedno živijo v svojem naravnem okolju/divjini . Notranjska regija je ena izmed najbolj poseljenih s temi čudovitimi bitji. Videti to veličastno žival v svojem naravnem okolju, je nekaj posebnega. Izkusiti naravo v svoji neokrnjenosti dandanes postaja privilegij. Možnost za videnje enega ali več medvedov je bi lansko leto 100%. Vodenja se dogajajo v skupinah po 3 osebe (max.). Prosimo bodite pozorni na zelo veliko povpraševanje v toplejših mesecih. Včasih je potrebna rezervacija tudi mesece v naprej.

  Sport Park Postojna

  Športni park Postojna

  Park se nahaja le nekaj deset metrov hoje od Youth Hostla Proteus. Park obsega atletski stadion, nogometno igrišče, dve večnamenski igrišči (nogomet, košarka), igrišče za odbojko, kegljaško dvorano in dva teniška igrišča. Uporaba igrišč je v večini brezplačna (razen Teniškega igrišča in kegljaške dvorane).

  Kinoteka

  Kinoteka

  Skriti dragulj naš zgradbe. Možnost uporabe za razne predstavitve, projekcije, sestanke, itn…
  Nekajkrat na mesec imamo tudi projekcije filmov za naše goste.

 • Poslovna srečanja

  Business_A_01

  Business_A_02

  Iščete prostor, kjer bi lahko izvedli srečanja v obliki seminarjev, predavanj, delavnic in drugih dogodkov?!

  Youth Hostel Proteus ponuja udobno in prijetno opremljene sejne sobe s standardno konferenčno opremo, veliko svetlobe in čudovitim pogledom na 100 letni park. Parkirna mesta so na voljo v bližini vhoda v stavbo.

  Pri načrtovanju dogodkov z veseljem prisluhnemo vašim potrebam in prispevamo k edinstvenosti vašega dogodka.

  Poleg prostorov za poslovna srečanja, nudimo tudi nastanitve, široko gastronomsko ponudbo in druge storitve.

  Za dodatne informacije in razpoložljivosti se obrnite na recepcija.sgls@guest.arnes.si ali pa nas pokličite na +386 5 850 10 20 oz. +386 51 630 781.

   

 • Rojstni dnevi

  Celeb_A_01
  Celeb_A_02

  Želite otroku ponuditi nepozabno praznovanje, vendar nimate primernega prostora ali vam preprosto primanjkuje časa, da ga organizirat sami? Youth Hostel Proteus je idealen kraj za praznovanje vašega dogodka. Naši paketi so cenovno zelo ugodni. Sprejmemo lahko skupine vseh velikosti ter starosti. S pestrim programom pa lahko zagotovimo, nepozaben in edinstven dogodek za vas in vaše malčke.

  Med zabavo za otroke in udobjem za odrasle je Youth Hostel Proteus prava izbira za vaš dogodek.

  Pokličite nas in preverite pakete, ki jih ponujamo za vaše praznovanje.
  Kontakt:
  recepcija.sgls@guest.arnes.si ali +386 5 850 10 20 oz. +386 51 630 781.